ERA Vander Cruyssen zorgt voor uw tevredenheid

Wij verkopen úw woning

De verkoop van uw woning is een onzekere periode. Welke prijs kan ik vragen? Hoe bereik ik potentiële kopers? U vraagt het u ook af.

 

Het antwoord op die vragen? ERA Vander Cruyssen. Onze experts komen bij u langs voor een gratis schatting. Zij houden voortdurend de vinger aan de pols van de woningmarkt. Diezelfde specialisten nemen de verkoop van uw huis in handen. Zo verkoopt u het snel én tegen een juiste prijs. En maakt uw onzekerheid plaats voor tevredenheid.

9230 Wetteren - Markt 10

Wetteren

9200 Dendermonde - Vlasmarkt 3

Dendermonde

Vind bij ons een nieuwe thuis

Eerlijk duurt het langst. Maar bij ERA Vander Cruyssen gaat eerlijkheid ook heel snel. Ziet u op onze website het huis van uw dromen? Staat u te popelen om erin te wonen? Als koper mag u rekenen op volledige transparantie. Zodat u ook ná uw aankoop zachtjes verder droomt.

Uw eigendom verhuren? Verhuren zonder zorgen!

Een eigendom verhuren is niet moeilijk. Een eigendom goed verhuren is dat wel. Wij staan garant voor een degelijke selectie en een volledig dossier met daarin een aangepast huurcontract, een uitgebreide plaatsbeschrijving, huurwaarborg en de verplichte registratie. Zo bespaart u veel zorgen achteraf! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meer dan 8000 tevreden klanten

Cijfers zeggen niet alles. Maar toch heel veel. ERA Vander Cruyssen heeft al meer dan honderd jaar ervaring in vastgoed. In de regio hebben we al meer dan achtduizend tevreden klanten. Of nog straffer: in sommige gemeenten hebben een op de vier inwoners al een woning bij ons gekocht, verkocht, gehuurd of verhuurd. Allemaal cijfers die tevredenheid aantonen.

Verandert u van woning? Wilt u achteraf een tevreden gevoel? Bel ERA Vander Cruyssen: 078/15.05.15 (nationaal nummer aan lokaal tarief)

Verkoop of verhuur van uw woning zonder zorgen!